Groenvoorziening / Hoveniers

Zoekt u een medewerker die graag buiten werkt in het groen dan bieden wij u graag onze diensten aan. ADS Uitzendbureau is zich bewust van het seizoensgebonden karakter van de groensector. Onze medewerkers zijn gescreend op hun flexibiliteit en ervaring om in het hoogseizoen direct bij u aan de slag te gaan. Onze medewerkers kunt u inzetten voor een zowel korte maar ook voor een langere periode. ADS Uitzendbureau plaatst medewerkers voor diverse werkzaamheden in particulieren tuinen, groot groen, plantsoenendiensten en bermonderhoud.

Agrarisch

ADS Uitzendbureau is het meest actief voor bedrijven die verbonden zijn met de agrarische sector. Hierbij moet u denken aan  teeltbedrijven, toeleveranciers en afnemende bedrijven in de land- en tuinbouw.

Wij kunnen u mensen leveren voor uiteenlopend agrarisch werk. Onze medewerkers zijn betrouwbaar, ervaren en weten precies wat er van hen wordt verwacht. Over het algemeen zijn ze afkomstig uit de sector en kunnen daarom direct binnen uw organisatie aan de slag. Juist in de periode dat u extra mensen nodig heeft.

Zoekt u een tractorchauffeur, een agrarisch medewerker, productiemedewerker, heftruckchauffeur of een vakantiekracht die u kan helpen bij uw werkzaamheden. Wij kunnen u helpen aan de juiste man op de juiste plaats met de vereiste diploma’s/certificaten.

Overige sectoren

Wij zijn in nog veel meer sectoren werkzaam en krijgen dan ook uiteenlopende vragen binnen van opdrachtgevers. Zo zijn wij ook werkzaam in o.a. de sectoren zaaizaadveredeling, autoschadebedrijven, techniek en nog veel meer!

Ben je opzoek naar werk of zoek je een medewerker voor jou bedrijf? Leg de vraag gewoon bij ons neer en wij gaan u zo goed als mogelijk helpen!

Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

 

Privacystatement

ADS Uitzendbureau Prins Reinierstraat 12 4651 RZ Steenbergen NB

Tel. 0167 - 56 06 22 Fax X steenbergen@adsuitzendbureau.nl   Route